Jag har haft mitt lilla enmansföretag i några år nu och mestadels sålt till kunder lokalt här i stan via min lilla butik. Jag har haft en hemsida som har genererat en del besökare. Vissa har besökt mig i butiken och sagt att jag även borde börja sälja på internet. Det har även hänt att folk som har bott långt bort har kontaktat mig för att dom har velat ha mina produkter. Då har jag helt enkelt tagit deras order manuellt. Det är ganska mycket jobb med att ta varje order manuellt och det har blivit allt vanligare det senaste året. Därför har jag känt mer och mer att en webshop hade varit perfekt för mig.
Problemet har bara varit att jag verkligen är såå dålig på datorer och allt sånt här. Jag har fått hjälp med min hemsida och nuförtiden kan jag nätt och jämt underhålla den, det går ok. Men tanken på att driva en egen webshop kändes HELT främmande. Och jag är lite av en perfektionist också, jag vill inte ha en webshop som ser oseriös och dålig ut. Nä den ska se riktigt proffsig ut.
Jag letade runt på internet och googlade massa olika termer med webshop och hittade en del sidor som verkade bra, men sen fastnade jag totalt för driva-webshop.se! Där fanns det verkligen hur mycket matnyttig information som helst. Jag satt och läste i flera timmar! Det var väldigt lättförståeligt också och jag lärde mig väldigt mycket. Jag fick jättemånga tips och började även tänka i lite nya tankebanor. Dels fanns det massa bra information sen verkade det även kontinuerligt komma flertalet nya uppdaterade artiklar inom ämnet.
Med hjälp av all information och alla tips på driva-webshop.se började jag arbetet mot en egen webshop! Jag ska inte påstå att det var hur lätt som helst, men med hjälp av sidan så kunde jag börja och ta första steget. Varefter jag stötte på problem så återvände jag bara till hemsidan och läste på mer och letade efter relevanta artiklar i ämnet. Tillslut efter några dagars slit så hade jag min egen webshop! Riktigt snygg blev den också! Jag är verkligen jättenöjd. Nu strömmar ordrarna in och det går helt automatiskt. Det ena jag behöver göra nu är att packa mina varor och skriva ut och sätta på en färdig adresslapp. Ingen mer tidskrävande email konversation med kunden och trixande med betalning och kontonummer etc. utan allt går som på räls nu.


Utan driva-webshop.se hade jag nog aldrig tagit steget och startat en egen webshop men nu har jag äntligen gjort det och jag är så glad. Det har frigjort jättemycket tid för mig och jag ser hur mina intäkter har börjat öka. Nästa steg är att utöka min försäljning. Jag har även planer på att utöka min webshop och göra den dels mer omfattande men även snyggare. För detta kommer jag återigen använda mig av driva-webshop.se. Som sagt har det frigjort mycket tid för mig och det är helt klart det största pluset, nu har jag mer tid för familj och vänner. Jag kan verkligen rekommendera alla småföretagare som säljer prylar en egen webshop!

Tack vare driva-webshop.se har jag äntligen kommit igång med att sälja på nätet!