Jag verkligen älskar converse skor! Det känns som dom är som gjorda för mina fötter. Visa kallar dom simpla överskattade tygskor men jag gillar just det att dom är i tunt tyg och med en låg sula. Det känns verkligen som att man står ”nära jorden” eller vad jag ska säga. Sen tycker jag även att designen är klassisk. Converse skor är helt enkelt tidlösa och dom har ju varit populära i många decennier också vilket säger en del!

En sak jag dock kan hålla med kritikerna om är att converse skor faktiskt är ganska så dyra. Det finns visserligen en uppsjö av billiga kopior, men helt ärligt är dom sällan något att ha. Jag har testat några converse kopior genom åren, dels skor köpta i butik i Sverige men även utomlands t.ex. i Thailand. Men jag har alltid blivit väldigt missnöjd. Dels har men verkligen sett på designen att dom inte är äkta converse och dom är mycket fulare med t.ex. tjockare sula. Sen har passformen aldrig varit bra heller. Utöver detta har dom gått sönder väldigt snabbt. Äkta converse skor har enligt mig ändå en väldigt lång livslängd!

Så ska man ha converse skor tycker jag verkligen att man ska köpa äkta original converse. Jag har helt enkelt vant mig vid att betala några hundralappar extra varje gång jag köper nya converse (och jag har säkert haft över 20 par totalt!).

Men så av en slump råkade jag surfa in på den här sidan: converseskorna.n.nu. Där hittade jag riktigt bra erbjudanden! Sidan är väldigt informativ med nyhetsuppdateringar och allmän fakta om converse skor. Men det bästa är att jag hittade var jag kunde köpa nya converse till det lägsta priset! Det fanns även när jag kollade sist flera rabattkoder som vemsomhelst kan använda sig av och dom gav upp till 20% rabatt! Helt perfekt för en converse nörd som mig, haha!

Jag tycker det är grymt att det finns sådana här sidor som på ett enkelt sätt listar upp billigaste alternativen för en konsument. För som sagt converse tar lite extra betalt för sina skor då det är ett starkt varumärke. Jag har inget emot att betala lite extra för en bra produkt jag verkligen vill ha, men självklart vill jag gärna ha det billigare också!

Jag har redan beställt mina nya röda converse för säsongen och jag hoppas den sidan finns kvar nästa gång jag ska köpa nya, för det vet jag att jag kommer göra ganska snart, haha!

Hittade riktigt billiga converse skor på nätet!
Tagged on: