Om man har en lite udda storlek (ex. 110A) är det inte alltid helt enkelt att hitta underkläder. Om du har en stor omkrets och en väldigt liten byst kan det till och med kännas omöjligt. Underklädesbutiker är inte heller alltid helt hjälpsamma eftersom de ofta är mer inriktade på de med riktigt stora bröst som verkligen behöver stödet. Men att man inte “behöver” någonting betyder inte att man inte vill ha. Att ha en väldigt liten byst är jobbigt nog och att då ha människor som säger att du i stort sett inte förtjänar en bh gör det inte enklare.

Men jag hade tur, jag hittade feminint.se och de kunde hjälpa mig trots att de inte hade några i sitt sortiment. Jag pratade med en sälljare om mitt problem och hon var jättehärlig och sa att hon visste ett ställe som hon kunde ha lite alternativ. Resultatet blev denna: http://www.feminint.se/amoena-marie-mjuk-bh-a-f-kupa-vit-92709

Den satt jättebra och det känns härligt att  ha en bh som faktiskt passar mig istället för att behöva köpa en större kupa och hoppas att det inte ser dumt ut om jag proppar den full med push up-kuddar.

Nu några veckor senare ser jag att det finns flera alternativ i just 110A, även om sökfunktionen verkar lite osäker för tillfället (de löser de säkert snart) vilket känns jätteroligt och det känns fantastiskt att även jag kan välja bland flera olika modeller.

Så om du har stor omkrets och liten kupa, liten omkrets och stor kupa, stor kupa och stor omkrets eller liten kupa och liten omkrets kan jag väldigt varmt rekommendera en titt på feminint.se. Om de inte har dett du behöver så kan du skicka iväg ett mail och fråga – för man vet aldrig vad de kan få tag på!

Hoppas du också kan hitta en perfekt bh!

 

BH i 110A
Tagged on: